Aanbieding!

Alef en de Arabisch Letters kaarten

Oorspronkelijke prijs was: € 12,99.Huidige prijs is: € 10,99.

Alef en de Arabisch Letters Kaarten zijn een set van 30 beschrijfbare en uitwisbare kaarten die speciaal zijn ontworpen om kinderen op een leuke manier de Arabische letters te leren. Elke kaart heeft kleurrijke illustraties, schrijfrichtlijnen en bijbehorende video-ondersteuning voor een effectieve leerervaring.

Beschrijving

Alef en de Arabisch Letters Kaarten: de perfecte oplossing voor het leren van Arabische letters op een leuke en creatieve manier

De “Alef en  Arabisch Letters” kaarten zijn een uniek educatief product dat kinderen helpt om de Arabische letters op een speelse en boeiende manier te leren. De set bestaat uit 30 stevige kaarten die beschrijfbaar en uitwisbaar zijn, waardoor kinderen keer op keer kunnen oefenen met het schrijven van de letters.

Productkenmerken:

1. Leuk en aantrekkelijk ontwerp voor kinderen:
Elke kaart toont een Arabische letter in een speelse cartoonstijl, met ogen die het geluid van de letter uitdrukken en handjes die de verbindingsmogelijkheden van de letter illustreren. Letters die alleenstaand zijn, hebben één handje. De letters zijn gegroepeerd in vergelijkbare vormen en voorzien van een gedeelde kleur, wat het voor kinderen gemakkelijker maakt om ze te herkennen.

2. Kleuren die de klanken van de letters weergeven:
– Zachte letters zijn groen gekleurd.
– Tandletters zijn geel gekleurd.
– Grote, krachtige letters zijn blauw gekleurd.

3. Achterkant van de kaart:
De achterkant toont een open contour van de letter, zodat het kind de vorm gemakkelijk kan volgen. De richting van het schrijven is gemarkeerd met gekleurde punten; de groene stip geeft het begin aan en de rode het einde, wat het kind helpt om de juiste schrijfrichting te leren.

4. Ondersteuning met educatieve video:
Kinderen kunnen een speciale video volgen voor schrijfbegeleiding uit het “Alef en Arabisch Letters” boek, wat hun leerervaring verder verbetert.

De “Alef en Arabisch Letters” kaarten zijn de perfecte tool om kinderen op een interactieve en leuke manier de Arabische letters te leren. Ze combineren leren en plezier voor een effectieve en eenvoudige leerervaring.

Alef en de arabisch letters 1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Alef en de Arabisch Letters kaarten” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *